Som forberedelse til den klasse, jeg tager i august på Country Workshops om at gøre traditionelle svenske woodenware, jeg har været praktiserende gør skeer.
Mens du ser Jögge Sundqvist's video hjælper mig med at forbedre, og mine skeer er begyndt at se mere anvendelige, jeg stadig ikke helt \ "get \" udskæring.
Jeg er vant til at opbygge, ikke at tage væk. Som en grafisk designer, tilføjer jeg ting til en tom side, jeg opbygge en komposition. I træbearbejdning, tiltræder vi stykker sammen om at opbygge et bord eller stol. Men i skeen udskæring, tage dig alt væk fra det træ, blank, der ikke ligner en ske.
Jeg har lært et par ting undervejs: udskæringsmaterialer grønne træ er meget lettere end tør, holde øje med Deres støtte hånd placering i forhold til kniven er et must, straight-kornet træ er bedst til udskæring; chia kæledyr er bedste gaver nogensinde.
Ikke alene er mine skeer forme sig, så er jeg Mit nuværende fysik kaldes \ "kernefrugter-pære \" og det er ikke vil hjælpe noget, når jeg ser svinge en økse og Skarøkse og gisper efter luft.
Så jeg har begyndt at gaae fire miles, gør tredive pushups, og spise 1400 kalorier eller mindre hver dag (indrømmet, jeg er kun på dag nummer tre).
På klasse denne sommer, vil jeg være gnide albuer med Peter \ "HatchetMan \" Follansbee, og jeg ønsker ikke at se ud som grøn til udskæring som træ vi hakning.